Onze klanten beoordelen onze service met een 9.0/10

Leuke zaak!

Wij hebben een mooie Range Rover gekocht bij Autocasion. Autocasion is een fijne zaak en heeft de auto zoals afgesproken afgeleverd.

― Ruben Tobé


Mooi VW Passat!

We hebben bij Autocasion een mooie VW Passat gekocht! Hierbij zijn wij gastvrij ontvangen en vakkundig geholpen. De auto is in een prima staat, niks te veel gezegd! Autocasion is een aanrader!

― Arjen Schalker


Bmw

Online contact gehad , daarna vanuit Venlo naar Tilburg, na een kop koffie proefrit gemaakt, auto gekocht , zeer vriendelijke verkoper enneen mooie prijs betaald , top service

― Richard Geeraths


Mooie vw polo

Vandaag mijn polo TDI opgehaald en wat een fijne wagen. Ook een hele goede uitleg en relaxte omgang. Moet nog terug voor een motorstoring ivm verkeerd onderdeel maar dat word allemaal netjes geregeld. Met Leenstra of ophalen aan huis en al. Blij dat ik hier de auto heb gekocht en zoals Jan al zei was het de “beste van de dag” en dan weet hij wel wat ik bedoel. Thanks!!

― Ronald van eekelen


Zeker een aanrader top service

Mijn dochter en schoonzoon een auto gekocht doordat de afspraak niet door kon gaan vanwege omstandigheden kwam hij hem zelf naar uden brengen en proefrit gemaakt en gekocht super aardige meneer zeer netjes geholpen komen voor de volgende auto zeker daar kijken

― Yvonne kooistra


Zeker een aanrader, top service!

Afspraak gemaakt, die ging vanwege omstandigheden niet door vanuit Autocasion. Volgende dag bij mij thuis langs gekomen met de auto. Samen een ritje gemaakt om te testen en samen de auto nagekeken. Onder een kop koffie alles geregeld! Super bedankt voor de fijne service en aflevering van onze mooie Benz. Echt een topper!!!

― Shanya Sahti


Blij met mijn nieuwe occasion

Mooie VW golf youngtimer gevonden bij AutoCasion. De verkoper zei al dat hij niet altijd even goed weet wat er mis is met een auto maar voor zover mogelijk wel altijd probeert de best auto's te vinden. Zelf de auto dus even rustig nagelopen bij de testrit en alles leek dik in orde te zijn op een beschimmeld achterwiel onder in de kofferbak na. Deze is netjes vervangen toen ik hier melding van maakte zonder extra kosten. De auto rij ik nu al langere tijd zonder enige problemen en ik ben er super blij mee! Oké het slot moest wel een keer vervangen maar het is dan ook een youngtimer en motorisch is alles in zeer goede staat volgens mijn monteur!

― Max


Prettig geholpen door Jan.

Prettig geholpen door Jan. Alles netjes volgens afspraak. Mooie Ford Mondeo bij hem gekocht.

― Bastiaan Hofsink


Top service!

Top service! Auto aan huis geleverd, alles goed geregeld. Auto rijdt goed. Jan is heel goed voor zijn klanten en de service die hij bied zelfs na aankoop. Super!

― Mexy Aerts


Super de betrouwbaarheid, eerlijkheid en vakkennis!

Super de betrouwbaarheid, eerlijkheid en vakkennis! Na eerst per telefoon uitleg gekregen te hebben, bleek de auto zelfs nog beter. De eigenaar is iemand die meteen handelt en zijn afspraken meer dan nakomt! Super bedankt en in de toekomst kom ik graag terug!

― Rob De Brouwer


Zeer vriendelijk en deskundig. Ik raad sit bedrijf zeker aan!

Zeer vriendelijk en deskundig. Ik raad sit bedrijf zeker aan!

― Robin Mol


Ga zo door

Jan je bent een beste kerel, we hebben een rit gemaakt om bij jou te komen.jehadde tijdnood ons en hebben lekker gebabbeld over koetje en kalfjes. Ga zo door

― Jeroen Hart


Goede communicatie, komt betrouwbaar over.

Goede communicatie, komt betrouwbaar over. Ook is Jan meebuigend en denkt veel met je mee. Als er iets niet goed blijkt te zijn aan de auto mag ik terugbellen zodat we hierover kunnen praten, helemaal top! Ik ben blij dat ik hier mijn auto vandaan heb gehaald

― Michelle Hart


Zeker een aanrader!

Hele aardige verkoper met een passie voor auto's. Auto was zoals de advertentie beschreef erg netjes. De verkoper stond open voor inruil tegen een hele eerlijke prijs. Zeker een aanrader!

― Ruben Aalbers


Aankoop auto snel en goed kunnen rondmaken.

Online contact gehad, snelle en beleefde reacties. Afspraak gemaakt om 's avonds te komen kijken. Auto stond klaar en keurig gepoetst van binnen en buiten. Alle tijd gehad om auto nat ekijken en proefrit te kunnen maken. Aankoop auto snel en goed kunnen rondmaken.

― Robert van Doremalen


Bedankt!

Ik heb hier een leuke auto voor een goede prijs gekocht. De communicatie verliep vlot en prettig, en Jan was bereid om met mij langs een garage te gaan om naar de auto te kijken. Na 3 maanden heb ik rijd ik nog steeds met veel plezier en zonder enig gedoe in de auto. Bedankt!

― David Wolkers


Keurig netjes afgehandeld volgens afspraak.

Keurig netjes afgehandeld volgens afspraak.

― Jeffrey Vink


Bijzondere goede service en eerlijk advies zeer zeker aan te bevelen !

Bijzondere goede service en eerlijk advies zeer zeker aan te bevelen !

― Maarten De Vries


Komt afspraken goed na.

Komt afspraken goed na. Na een maand van aanschaf kwamen er stukken aan. En zijn ze berijdt voor een goede compensatie super fijn

― Mathijs De jong


Niet goed

Afspraak gemaakt om een auto te komen bekijken, serieuze interesse. Op de dag vd afspraak werd er gezegd dat de auto verkocht was het nichtje vd eigenaar. Oke kan, maar vreemd. Vervolgens via via gebeld; blijkt er een afspraak te staan met iemand die geïnteresseerd is en indien de koop niet doorgaat zou er worden teruggebeld. Oftewel, een heel vaag verhaal. Wees gewoon eerlijk als er meerdere geïnteresseerden zijn, dat kan ik begrijpen. Maar liegen? Nee. Komt mij uiterst onbetrouwbaar over.

― Hester Hooimeijer


Is eerlijk en oprecht.

Deze Mnr reageert snel en netjes ook als de auto al gekocht is en je wilt nog wat weten staat hij je snel te woord. Is eerlijk en oprecht. Ook de nazorg is Top. Kan iedereen aanraden om zijn auto hier te kopen ??

― Angelique de Bondt


Top

Levering op afspraak, auto keurig gepoetst, alle afspraken nagekomen en Jan heeft de auto voor me gevonden van mijn dromen en binnen mijn budget. Top dus!

― Marleen Roovers


zeker een aanrader!

ele aardige jongeman die weet waar hij over praat en op een eerlijke manier handelt. Ben met een heel goed gevoel en een hele vette auto naar huis gegaan, zeker een aanrader!

― Patrick Smeekens


Goed autobedrijf

Goed autobedrijf. Jan de eigennaar is nagekomen wat we hadden afgesproken. We zijn zeer tevreden????

― John Dings


Indeed, I recommend.

Jan was absolutely amazing through the whole process. The car was something I was looking for, so all my expectations were met. Indeed, I recommend.

― Ivaylo Mladenov


Niet alles was gerepareerd wat afgesproken was

Niet alles was gerepareerd wat afgesproken was

― D Wolterman


Echt top!!

Zeer tevreden over de service, er wordt snel en eerlijk gereageerd op telefoon of berichten. Ook bij de bezichtiging is hij eerlijk en meedenkend. Toen we tot een deal kwamen was het heel fijn dat de auto ook meteen door hem zelf overgeschreven kon worden. Zo was het allemaal zo geregeld. Echt top!!

― Bonny Heeffer


klantvriendelijke en deskundige informatie en nazorg

klantvriendelijke en deskundige informatie en nazorg

― J Kreeberg


Ik kom hier zeker terug!

Ik was toe aan een andere auto, maar zag door de bomen het bos niet meer. Zodoende Jan ingeschakeld, of hij voor mij op zoek wilde gaan voor de juiste auto. Zelfs de technische inspectie en de onderhandelingen heeft Jan mij uit de hand genomen en ik rijd nu zonder zorgen in mijn nieuwe Autocasion. Top service met deskundigheid en klant vriendelijkheid hoog in het vaandel! Ik kom hier zeker terug!

― Thom Jacobs

Mogelijk gemaakt door Mobilox