Onze klanten beoordelen onze service met een 7.8/10

Terug bellen

Als je een auto zoekt is hij bereikbaar daarna neemt hij zijn tel niet meer op. Ik snap hem niet was heel tevreden over het bedrijf maar zo ga je niet met je klanten om.

― Bas


Extreem slechte service

OPLICHTER!! een bmw 1 serie gekocht bij Jan waarvan hij zij het een auto was zonder gebreken die nog super rijd. Gaf aan dat hij hem nog na had gekeken en de olie enzovoort had ververst. ( een kleine beurt denk ik dan) Kort nadat ik de auto gekocht had naar een garage gegaan die gespecialiseerd is in BMW voor een grote beurt. Toen werd het duidelijk wat er allemaal mis was met de auto. Jan gebeld om te overleggen hoe we dit gaan oplossen. Jan gaf al snel aan dat hij wilde meedenken en zij dat hij de reparatie koste zou betalen. Wat hij na 2 maanden nog steeds niet heeft gedaan, hij neemt geen telefoon meer op en reageert niet meer op app! KOOP HIER GEEN AUTO

― Jaier Hout!


Neem contact op aub

Ik zou graag in contact komen met meerdere mensen die door Jan Roovers zijn benadeeld/opgelicht. Mensen waarbij hij afspraken niet nagekomen is. Je kan contact opnemen via facebook.

― Nicole van Kuringen


Subwoofer

Via marktplaats een subwoofer gekocht, deze is aangekomen met post nl. Echter niet compleet zoals afgesproken, contact opgenomen met Jan en dan krijg je een hoop smoesjes te horen dat hij het in orde gaat maken. Vervolgens nergens meer op reageren en telefonisch niet meer te spreken. Dit is gewoon oplichting ik raad niemand aan om hier zaken mee te doen. Waardeloze kerel die jan

― Senden


mini

Bij Jan een leuke mini gekocht. Na kijken en een leuk en prettig gesprek besloten tot aankoop van de mini. Dezelfde week konden we de mini ophalen. Door wat strubbels met het betalen van onze kant uit doordat we geen random reader van de bank bij ons hadden was Jan heel coulant en gaf ons de mini mee en bij thuis komst meteen het verschuldigde bedrag over gemaakt. De vloermatten waren kapot en deze zou hij nasturen inclusief de rekening van de nieuwe koppeling die er in zit. Ook de raam motor was defect aan de bijrijders kant en mondeling met hem besproken om allebei de helft te betalen. Maar naar betaling van de mini was Jan moeilijk bereikbaar. Maar niet voor mijn vrouw want deze werd meteen aan zijn netwerk op facebook toegevoegd en ook op haar app reageerde hij meteen. Al wachtende op mijn kenteken bewijs heb ik zelf na 3 dagen de Rdw gebeld omdat ik nog geen kentekenbewijs had ontvangen en tot mijn verbazing was de auto niet overgeschreven op mijn naam. Maar ook stond de auto niet op zijn naam maar van nog iemand anders. Deze bleek de koppeling te hebben vervangen en er een tijdje in rond te hebben gereden. Na bellen met Jan kreeg ik hem uiteindelijk te pakken en was er wat fout gegaan ..........bla bla bla.....! Uit eindelijk had ik naar 4 dagen de mini op mijn naam.' Na het overschrijven heb ik Jan telefonisch niet meer te pakken kunnen krijgen. Ook heeft hij de matten en de rekening tot op heden niet geleverd en ook het tikkie voor de raammotor heeft hij niet voldaan. mijn conclusie, super aardige kerel.....maar let op dat alles goed geregeld word als je er bent want na de aankoop is hij niet meer thuis en reageert liever niet meer.

― Ralf


Top service

Ik heb bij Jan mijn auto gekocht. Na enkele weken en niet te veel km hield de waterpomp en kleppen er mee op. Jan heeft dit super opgelost zoals het hoort en alles gerepareerd. Het enige mindere was het terug bellen vanuit autocasion maar dat is ook uitgesproken naar elkaar. Een heel fijn bedrijf waar je gerust een auto kan kopen.

― Bas


Topservice

Leuk aanbod auto’s en fijn contact. Garantie en komt afspraken na. Topbedrijf en aanrader!

― Kruijf


Goede zaak !

Netjes auto ingeruild, komt afspraken goed na en is klantvriendelijk.

― Ingrid


Koop GEEN auto bij deze oplichter!

Zelfs 1 ster is nog teveel voor deze oplichter! Auto gekocht waar mankementen aan waren waaronder een motorstoring die naderhand pas opgetreden is. Deze zouden opgelost worden maar Jan Roovers laat je gewoon in de stront zakken en komt zijn afspraken niet na. 4 keer zou de auto voor de afgesproken reparaties opgehaald worden en iedere keer heeft hij een andere smoes waardoor hij niet kon komen. Wettelijk gezien zou hij de auto terug moeten nemen en de koop ongedaan moeten maken maar dat vertikte hij omdat hij wist dat hij met een onverkoopbare auto kwam te zitten. KOOP GEEN AUTO BIJ DEZE OPLICHTER!!!

― Nicole van Kuringen


Leuke zaak!

Wij hebben een mooie Range Rover gekocht bij Autocasion. Autocasion is een fijne zaak en heeft de auto zoals afgesproken afgeleverd.

― Ruben Tobé


Mooi VW Passat!

We hebben bij Autocasion een mooie VW Passat gekocht! Hierbij zijn wij gastvrij ontvangen en vakkundig geholpen. De auto is in een prima staat, niks te veel gezegd! Autocasion is een aanrader!

― Arjen Schalker


Bmw

Online contact gehad , daarna vanuit Venlo naar Tilburg, na een kop koffie proefrit gemaakt, auto gekocht , zeer vriendelijke verkoper enneen mooie prijs betaald , top service

― Richard Geeraths


Mooie vw polo

Vandaag mijn polo TDI opgehaald en wat een fijne wagen. Ook een hele goede uitleg en relaxte omgang. Moet nog terug voor een motorstoring ivm verkeerd onderdeel maar dat word allemaal netjes geregeld. Met Leenstra of ophalen aan huis en al. Blij dat ik hier de auto heb gekocht en zoals Jan al zei was het de “beste van de dag” en dan weet hij wel wat ik bedoel. Thanks!!

― Ronald van eekelen


Zeker een aanrader top service

Mijn dochter en schoonzoon een auto gekocht doordat de afspraak niet door kon gaan vanwege omstandigheden kwam hij hem zelf naar uden brengen en proefrit gemaakt en gekocht super aardige meneer zeer netjes geholpen komen voor de volgende auto zeker daar kijken

― Yvonne kooistra


Zeker een aanrader, top service!

Afspraak gemaakt, die ging vanwege omstandigheden niet door vanuit Autocasion. Volgende dag bij mij thuis langs gekomen met de auto. Samen een ritje gemaakt om te testen en samen de auto nagekeken. Onder een kop koffie alles geregeld! Super bedankt voor de fijne service en aflevering van onze mooie Benz. Echt een topper!!!

― Shanya Sahti


Blij met mijn nieuwe occasion

Mooie VW golf youngtimer gevonden bij AutoCasion. De verkoper zei al dat hij niet altijd even goed weet wat er mis is met een auto maar voor zover mogelijk wel altijd probeert de best auto's te vinden. Zelf de auto dus even rustig nagelopen bij de testrit en alles leek dik in orde te zijn op een beschimmeld achterwiel onder in de kofferbak na. Deze is netjes vervangen toen ik hier melding van maakte zonder extra kosten. De auto rij ik nu al langere tijd zonder enige problemen en ik ben er super blij mee! Oké het slot moest wel een keer vervangen maar het is dan ook een youngtimer en motorisch is alles in zeer goede staat volgens mijn monteur!

― Max


Prettig geholpen door Jan.

Prettig geholpen door Jan. Alles netjes volgens afspraak. Mooie Ford Mondeo bij hem gekocht.

― Bastiaan Hofsink


Top service!

Top service! Auto aan huis geleverd, alles goed geregeld. Auto rijdt goed. Jan is heel goed voor zijn klanten en de service die hij bied zelfs na aankoop. Super!

― Mexy Aerts


Super de betrouwbaarheid, eerlijkheid en vakkennis!

Super de betrouwbaarheid, eerlijkheid en vakkennis! Na eerst per telefoon uitleg gekregen te hebben, bleek de auto zelfs nog beter. De eigenaar is iemand die meteen handelt en zijn afspraken meer dan nakomt! Super bedankt en in de toekomst kom ik graag terug!

― Rob De Brouwer


Zeer vriendelijk en deskundig. Ik raad sit bedrijf zeker aan!

Zeer vriendelijk en deskundig. Ik raad sit bedrijf zeker aan!

― Robin Mol


Ga zo door

Jan je bent een beste kerel, we hebben een rit gemaakt om bij jou te komen.jehadde tijdnood ons en hebben lekker gebabbeld over koetje en kalfjes. Ga zo door

― Jeroen Hart


Goede communicatie, komt betrouwbaar over.

Goede communicatie, komt betrouwbaar over. Ook is Jan meebuigend en denkt veel met je mee. Als er iets niet goed blijkt te zijn aan de auto mag ik terugbellen zodat we hierover kunnen praten, helemaal top! Ik ben blij dat ik hier mijn auto vandaan heb gehaald

― Michelle Hart


Zeker een aanrader!

Hele aardige verkoper met een passie voor auto's. Auto was zoals de advertentie beschreef erg netjes. De verkoper stond open voor inruil tegen een hele eerlijke prijs. Zeker een aanrader!

― Ruben Aalbers


Aankoop auto snel en goed kunnen rondmaken.

Online contact gehad, snelle en beleefde reacties. Afspraak gemaakt om 's avonds te komen kijken. Auto stond klaar en keurig gepoetst van binnen en buiten. Alle tijd gehad om auto nat ekijken en proefrit te kunnen maken. Aankoop auto snel en goed kunnen rondmaken.

― Robert van Doremalen


Bedankt!

Ik heb hier een leuke auto voor een goede prijs gekocht. De communicatie verliep vlot en prettig, en Jan was bereid om met mij langs een garage te gaan om naar de auto te kijken. Na 3 maanden heb ik rijd ik nog steeds met veel plezier en zonder enig gedoe in de auto. Bedankt!

― David Wolkers


Keurig netjes afgehandeld volgens afspraak.

Keurig netjes afgehandeld volgens afspraak.

― Jeffrey Vink


Bijzondere goede service en eerlijk advies zeer zeker aan te bevelen !

Bijzondere goede service en eerlijk advies zeer zeker aan te bevelen !

― Maarten De Vries


Komt afspraken goed na.

Komt afspraken goed na. Na een maand van aanschaf kwamen er stukken aan. En zijn ze berijdt voor een goede compensatie super fijn

― Mathijs De jong


Niet goed

Afspraak gemaakt om een auto te komen bekijken, serieuze interesse. Op de dag vd afspraak werd er gezegd dat de auto verkocht was het nichtje vd eigenaar. Oke kan, maar vreemd. Vervolgens via via gebeld; blijkt er een afspraak te staan met iemand die geïnteresseerd is en indien de koop niet doorgaat zou er worden teruggebeld. Oftewel, een heel vaag verhaal. Wees gewoon eerlijk als er meerdere geïnteresseerden zijn, dat kan ik begrijpen. Maar liegen? Nee. Komt mij uiterst onbetrouwbaar over.

― Hester Hooimeijer


Is eerlijk en oprecht.

Deze Mnr reageert snel en netjes ook als de auto al gekocht is en je wilt nog wat weten staat hij je snel te woord. Is eerlijk en oprecht. Ook de nazorg is Top. Kan iedereen aanraden om zijn auto hier te kopen ??

― Angelique de Bondt


Top

Levering op afspraak, auto keurig gepoetst, alle afspraken nagekomen en Jan heeft de auto voor me gevonden van mijn dromen en binnen mijn budget. Top dus!

― Marleen Roovers


zeker een aanrader!

ele aardige jongeman die weet waar hij over praat en op een eerlijke manier handelt. Ben met een heel goed gevoel en een hele vette auto naar huis gegaan, zeker een aanrader!

― Patrick Smeekens


Goed autobedrijf

Goed autobedrijf. Jan de eigennaar is nagekomen wat we hadden afgesproken. We zijn zeer tevreden????

― John Dings


Indeed, I recommend.

Jan was absolutely amazing through the whole process. The car was something I was looking for, so all my expectations were met. Indeed, I recommend.

― Ivaylo Mladenov


Niet alles was gerepareerd wat afgesproken was

Niet alles was gerepareerd wat afgesproken was

― D Wolterman


Echt top!!

Zeer tevreden over de service, er wordt snel en eerlijk gereageerd op telefoon of berichten. Ook bij de bezichtiging is hij eerlijk en meedenkend. Toen we tot een deal kwamen was het heel fijn dat de auto ook meteen door hem zelf overgeschreven kon worden. Zo was het allemaal zo geregeld. Echt top!!

― Bonny Heeffer


klantvriendelijke en deskundige informatie en nazorg

klantvriendelijke en deskundige informatie en nazorg

― J Kreeberg


Ik kom hier zeker terug!

Ik was toe aan een andere auto, maar zag door de bomen het bos niet meer. Zodoende Jan ingeschakeld, of hij voor mij op zoek wilde gaan voor de juiste auto. Zelfs de technische inspectie en de onderhandelingen heeft Jan mij uit de hand genomen en ik rijd nu zonder zorgen in mijn nieuwe Autocasion. Top service met deskundigheid en klant vriendelijkheid hoog in het vaandel! Ik kom hier zeker terug!

― Thom Jacobs

Mogelijk gemaakt door Mobilox